• Holten: Op ongeveer 15 minuten lopen bevind zich het centrum van Holten. Hier kun u diverse winkels vinden, o.a. 3 supermarkten, maar ook kledingwinkels, drogisterijen, een woonwinkel, een opticien, kapsalons,  bloemenzaken en een dierenspeciaalzaak. In Holten is het ook goed toeven op het terras. Meer informatie hierover vindt u onder “uit eten”. Wanneer u op zondag een kerkdienst wilt bezoeken is dit mogelijk bij één van de twee kerken in ons dorp. Informatie kunt u vinden op www.toerismerh.nl

 

  • Rijssen:  Het centrum van Rijssen biedt u een gevarieerd en ruim winkelaanbod voor een gezellig dagje winkelen. De stad is makkelijk bereikbaar en biedt volop gratis parkeergelegenheid. Veel toonaangevende zaken bepalen het beeld van Rijssen en er zijn met name veel modewinkels. Daarnaast zijn er regelmatig leuke activiteiten en evenementen in het centrum zoals de regionaal bekende Lommerdmarkten in de zomervakantie.

 

  • Nijverdal/ Hellendoorn: Nijverdal is de grootste plaats in de gemeente Hellendoorn. Hier kun je goed winkelen! Qua natuur is het leuk om een de Regge te volgen. De Regge is de laatste jaren in haar natuurlijke verloop terug gebracht. Ook zijn er vistrappen gerealiseerd. De strongmanrun (een zeer sportief evenement, www.strongmanrun.nl  ) vindt plaats begin september in Hellendoorn. Een prachtig evenement waarbij de uiterste krachten van de sporters gevraagd wordt. Erg leuk om eens te gaan kijken/of zelf mee te doen!

 

  • Markelo: Markelo ligt ook naast ons dorp Holten. Een bezoekje is het zeker waard! Een prachtig dorp vlakbij Holten. Om te zien wat hier georganiseerd wordt, neem je een kijkje op de site.